De leukste fietsenwinkel in Middelburg Goed en eerlijk advies Werkplaats voor reparaties
Advies nodig? Bel 0118 624 394
Vuurwerk

Bij Rens Petiet Tweewielers in Middelburg kun je het hele jaar door terecht met al je vragen en wensen op het gebied van fietsen, maar in november en december staat onze winkel in het teken van vuurwerk, en niet zo’n beetje ook!

Rens Petiet is al vele jaren dé vuurwerkspecialist van Middelburg en Walcheren. In deze winkel vind je werkelijk alle soorten knalvuurwerk en siervuurwerk. Dat vuurwerk kun je natuurlijk direct bestellen en kopen in vuurwerkstore de aan de Korte Noordstraat in Middelburg, maar je kunt je pakketten ook online bestellen, in de voorverkoop, via onze webshop bij Vuurwerkplanet.

Vuurwerk kopen en afhalen bij Rens Petiet is een feest! Ons ervaren verkoopteam staat ieder jaar vol enthousiasme klaar om al jouw vuurwerkwensen in vervulling te laten gaan. Ieder jaar zijn er gratis oliebollen en glühwein. Dat is een traditie bij ons, net als het befaamde Rad van Petiet, waaraan je kunt draaien voor gratis vuurwerk. Of het nu gaat om potten, astronauten en mooie vuurpijlen: je hebt altijd prijs!

Rens Petiet in Middelburg verkoopt vuurwerk van o.a. de volgende merken: New Spirit / PyroBase / Bestseller / Grand Prix / ShowBricks / ThunderKingdom. Vooral onze collectie siervuurwerk is erg groot. Nieuw is de collectie Compound Vuurwerk. Met dit ‘doorverbonden vuurwerk’ maak je een vuurwerkshow die iedereen in de straat versteld zal doen staan. Onvergetelijk!

Kom jij ook gezellig vuurwerk kopen bij Rens Petiet dit jaar?

Naar webshop