De leukste fietsenwinkel in Middelburg Goed en eerlijk advies Werkplaats voor reparaties
Advies nodig? Bel 0118 624 394
Werkplaats

Ook voor service en onderhoud ben je bij Rens Petiet Tweewielers aan het juiste adres.  Wij doen reparaties en onderhoud – aan fietsen die je bij ons gekocht hebt- op afspraak, waardoor de wachttijden zo kort mogelijk zijn en jij  geen enkel moment fietsplezier hoeft te missen. Voor kleine storingen aan een bij Rens Petiet Tweewielers aangeschafte fiets kun je gewoon langskomen. Als het mogelijk is verhelpen wij het probleem meteen. We geven op voorhand altijd een prijsindicatie, zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onderhoud

Goed onderhoud van je fiets is het halve werk. Bij regelmatig onderhoud gaat de fiets gewoon langer mee. In onze werkplaats verrichten wij ook speciale servicebeurten. Je fiets wordt gecontroleerd op de belangrijkste onderdelen, waaronder wielen, spaken, trapas, balhoofd, remmen, versnellingen en verlichting, en indien nodig afgesteld. Draaiende delen worden zonodig voorzien van nieuw vet en/of olie. 

Op alle nieuwe fietsen bieden wij de eerste onderhoudsbeurt volledig gratis aan, binnen drie maanden na aankoop. Zo ben je er zeker van dat jouw fiets na deze inrijperiode als nieuw blijft rijden.