De leukste fietsenwinkel in Middelburg Goed en eerlijk advies Werkplaats voor reparaties
Advies nodig? Bel 0118 624 394
Selecteer een merk

Cortina bij Rens Petiet

Sterk, betrouwbaar én mooi
Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk! Of het nu om een praktische E-transportfiets, stevige E-familybike, snelle E-bike of hippe E-designfiets gaat.

Rens Petiet Tweewielers in Middelburg kiest voor de Cortina E-fietscollectie omdat die, net als een modecollectie, continu wordt vernieuwd. De designers van Cortina volgen de laatste modetrends op de voet om ervoor te zorgen dat alle E-fietsmodellen perfect aansluiten bij de actualiteit. Dit zie je terug in het kleurgebruik, maar ook in de mooie details die de Cortina E-fietsen hun eigen identiteit geven. Waarom het merk daar zoveel aandacht aan besteedt? Een E-fiets heb je – net als je telefoon en je tas – elke dag bij je. Hij wordt intensief gebruikt en moet vanzelfsprekend solide en veilig zijn. Maar ook heel mooi, vindt Cortina. Want het is toch heerlijk als je elke dag weer blij wordt als je de E-fiets van je dromen tevoorschijn mag halen?

 

Maak nu een afspraak Naar website

Aanbiedingen Cortina

€ 2649 Cortina E-U4 Transportfiets met Bosch middenmotor en een 400Wh accu. En je krijgt er een - door de verzekering goedgekeurd- kettingslot bij !
€ 2999 Cortina E-Silento Pro dames, Eclips black matt, Shimano Steps 504 Wh, VAN €3599 VOOR €2999 Sportieve E-bike in dames 50 en 57frame, met Shimano STEPS 6100, middenmotor, 504Wh accu, hydraulische schijfremmen, beltdrive , 7 versnellingen