De leukste fietsenwinkel in Middelburg Goed en eerlijk advies Werkplaats voor reparaties
Advies nodig? Bel 0118 624 394
Selecteer een merk

Stromer bij Rens Petiet

We zeggen het bij Rens Petiet Tweewielers soms met een lach tegen onze klanten: “als Riese & Muller de Mercedes onder de E-bikes is dan is de Stromer de Porsche. Het is maar een grapje natuurlijk , maar er zit wel een kern van waarheid in. Waar Riese & Muller vooral inzet op kwaliteit , daar koppelt Stromer die kwaliteit aan snelheid en hightech.

De speed pedelecs van Stromer zijn hun tijd ver vooruit. het is Zwitserse efficientie vertaald naar pure power. Stel je voor : van 0 naar 45km/u in 2.9 seconden! We noemen maar iets. En hoe mooi is dat superieure ‘Omni Connect’? Je hoeft deze fiets nooit op slot te zetten, ter plekke in te stellen of uit te lezen! Dat regel je allemaal op afstand, met je telefoon. Door de drievoudige diefstalbeveiliging heb je geen omkijken naar jouw paradepaardje. daar komt letterlijk niemand weg mee!

We kunnen de loftrompet wel blijven steken, maar je kunt zelf het beste een kijkje komen nemen , en jezelf laten overtuigen. Een ding is zeker: de combinatie van het prachtige assortiment speed pedelecs van Riese & Muller en Stromer maakt dat we bij Rens Petiet het gewoon trots durven zeggen. Als het gaat om speed pedelecs hebben wij de absolute top in huis. Niks meer , niks minder. Het is maar dat de liefhebber het weet !

Maak nu een afspraak Naar website

Aanbiedingen Stromer

€ 8000 STROMER ST5 maat L Graphite Onevenaarbaar STROMER rijplezier, STROMER ST5 van €11504 voor €8000 / 983Wh / suspension fork / carrier
€ 5500 Stromer ST 2 Special Edition maat M Ivory Cream DE efficiente allrounder ! Stromer ST2 Special Edition, van €7149 VOOR €5500 / 983Wh / OMNI-C / verende zadelpen / basket